Arkadaşlar
ben hep etrafıma felaket getiriyorum. ama ben aşırı derecede şanslıyım.
Arkadaşın evine gittim gelince evinin su deposu patladı, birine dedim ki en sevdiğim arkadaşım sensin ertesi gün parmağı kırıldı sonra ki gün gözünü az kalsın kör oluyordu. Komşum inek aldı ertesi gün öldü, diğer komşum 2. Arabasını aldı ertesi gün parmağı koptu. Arkadaş dedi ki ayağım kokmuyor bende dedim Ulaa ayağın iyiymiş deyince ertesi gün ayağında gut hastalığı çıktı. Diğer bir olay bizim bir dayımız var ameliyat olacaktı ayağından ben dedim ki dayı dikkat et yanlış ayak kesilmesin aha dedi açtı yine ağzını harbiden gidince önce karnına işaret koymuşlar kesmek için sonra Diğer ayağına allahtan fark etmiş de kurtulmuş.
Ek: malatyayı terk ettim 1 gun geçmeden deprem oldu. Bursaya geldim bursada yangınlar başladı, ama bunlar inşallah benden dolayı degildir 😂
Ek2: Hayatimin en yüklü siparişini alacaktım siparisi aldim adamın beton santrali vardı, tam teslim edip paramı alacam aradım bir kadin çıktı dedi ki kocam kaza yaptı yoğun bakımda
Insallah yaşıyordur
Ek3: Geçen gün bizim bir çay içtiğimiz yer var 2 kişiler birine dedim ki en sevdiğim çaycı sensin helal olsun adam 2 defa birinin üstüne çaycı döktü diğerinde de bardak kırdı