Oluyor bazen 😊 (cana geleceğine mal'a gelsin deyip geçiyoruz)
Dün Sabah evden bizim üç teker küheylana atladım valide ile yola çıktık. (Geceden şarja takmıştım) Gideceğimiz yere güç bela gidip yolun yarısından sonra iterek eve getirdim motoru. Baktım şarj aleti bozulmuş, şarj almamış meğer. Neyse dedim telefonu cebime koydum, şarj aletinide aldım yanıma yenisini alayım diye çıktım çarşıya indim yürüyerek , elektronikçi bir tanıdık rast gelince sağolsun o sabah siftahı atarak tamir etti (50 TL) neyse sorun çözüldü diye sevinerek eve geldim. Motoro şarjı taktım, Paletler vardı soba için onları kırdım eve girdim telefonu elime aldım hönk 😳 ekran çizgili mavi... Vay anasını dedim tekrar çarşıya indim 2.800 TL haşşıırtt ekran değişti + batarya yenilendi eve döndüm. Motora bir baktım şarj almıyor. Aküler bitmiş 🥴 .. neyse dedim yapacak bir şey yok 5-6-7 neyse o da girdi herhalde diye düşünerek motorcuyu aradım fiyat aldım abooww 15.000 TL. Hönk... Kavga döğüş rica minnet 9.000 TL. Bugünde onlar değişti.. uzun lafın kısası geldini sağanak gibi geliyor bazen terslikler ama canımız sağolsun Rabbim dermansız dert vermesin gerisi bir şekilde olur gider..
Oyle hocamda proje vardi teslim edilcek müşteri anlayişli karşılayacakmı onu bilmiyorum işte