Ajiba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Olay sadece yetişkin sitelerden ibaret olsa hadi bir nebze anlarım. Örnek veriyorum ben kripto para geliştiricisiyim. Dürüst bir şekilde proje oluşturdum ve hedefim global'e açılıp köklü, kalıcı bir proje inşa etmek, ülkeme itibar ve para kazandırmak ve bunun için projemi likide edip tokenleri kilitlemem gerekiyor. Bunu yapacağım platform pancakeswap. Giriyorum pancakeswap'a pardon giremiyorum, niye ? Ülkeden erişim yasssaaaahh hemşerim ... Peeehh

@ByTriSLaSiS; sen ne diyorsun bu hususta, konunun duayenlerinden biri olarak sencede ülkemiz maalesef bu tip girişimleri desteklemek yerine kösteklemiyor mu?

abi ne diyelim ki geçen gün linkedinde bir yorum paylaştım burada da aynını paylaşmak istiyorum.

Alıntı
Atatürk fikri hür nesiller hedefledi.
Bugün ise fikir beyan eden insanlar etiketlenmekten korkuyor.
Tarihi alkışlamak kolay; asıl zor olan onu bugünde yaşatabilmek.
Sorun p*rno değil, refleks yasakçılık.
PayPal’dan PancakeSwap’a kadar uzanan bir zincir bu.
Filtre bireysel tercih olmalı, yasak ise istisna.
Sessizlik VPN’den değil, kabullenmişlikten geliyor.
yeri geliyor r10'da bile konuşamıyoruz hangi yasaktan bahsediyoruz? ( r10 bile kapandı, erişim engeli geldi o günü bir hatırlasın insanlar)
ülkeyi ve medeniyeti kaybedeli yıllar oldu arkadaşlar.
bazı yasaklar insanları etkilemiyor diye ses çıkartmıyorlar fakat diğer tarafta paypal yüzünden milyarlarca dolar kayıptayız aslında.
pancakeswap yasak sebebi ? insanların dolandırılmasıymış yalan arkadaşım ülkede kalsın para hepsi bu
bknz : papara btcturk gibi platformlara neler yaptılar baskı altına alıyorlar neden parayı takip edemiyorlar mafyacılıktır bu.
Yasaklar ile çözüm üreteceğini sanan tüm bürokratlar gerici ve medeniyetten yoksundur.
yorumumun silinmemesi dileğiyle

Merak ettiğini biliyorum....