Elektrik gece daha ucuz diye makineyi gece çalıştırıyorlar. Bizim üst kattaki de öyle. Bide öyle bi makinesi var ki, gece yanıma kadar gelecek diye korkuyorum 😅 matkap için diyecek birşeyim yok, gündüzler çuvala mı girdi derler
Elektrik gece ucuz ama bizim sokakta yatmamız lazım o zaman sesi duymamak için 😉 gündüz vakti olmamış olabilir ama düzenli olarak hep oluyor ne yazık ki.
hiç bir şey yapamassın kanun şikayet ile,ya dişini geçireceksin,yada taşınacaksın,şuan türkiyedeki en büyük sorunlardan biri apartmanlarda ses ve sıkıntılı insanlar,yalıtımsız yapılan binalar,ama kimsenin umrunda değil.
Yani komşuluk bozulmasın diye incelik gösteriyorum ama sanırım sonuç tartışma olacak gibi.
Yeni bir yasa geldi artık bu durumun cezası var. Uyarın , anlamıyorsa şikayet edin
Bir araştırma yapayım varsa bakayım bu cezaya lakin bu seferde beni mi şikayet ettin diye daha çok ses çıkarsa hiç şaşırmam.
Akşam belli bir saatten sonra tadilat net bir şekilde yasak.2 yaşında bebeğim var,karşı komşum marangoz. Bir gece bir şeyler denediler whatsapp grubundan yazdık 10 dairenin 9 u cevap verdi tek kişi cevap vermedi. Gece 12 civarlarıydı. Sonraki gün saatin farkında değildik dediler, algılarınızı biraz açın dedim biraz zıtlaştım insanlarda anlayış yok.
Üstad apartman ne yazık ki birliktelik olan bir yer değil. İnsanlar eskisi gibi birlikte hareket etmiyor ne yazık ki.