Başlıkta da söylediğim gibi shorts izlenmelerim çakıldı. Yapay zekayla içerik üretiyorum tabi ki özgünleştiriyorum bir yandan. Totalde ilk 10 shortsda 2.5 milyon izlenmelere kadar çıktım. Bir tane pik yapan videodan sonra rutin aynı saatte attıgım hıkayeler 20-50 k arasında izlendi yanı mılyon ızlenmeye gıden vıdeoyu kesmediler. Son 3 short izlenme sayısı ise şöyle 892 , 297, 192. Kanal ABD kitleli 30 k abonem var. Desteğe mail attım bu düşüşü anlamlandıramıyorum sadece aboneler izlese en az 2-3 k izlenme olması gerekmez mi diye sordum, onlar da bana kanalımı incelediklerini aralık ayında viral olan videomla çok güzel bir başarı elde ettiğimi fakat bu videodan sonra izleyicilerin tekrar kanalıma dönmediğini gördüklerini aktardı. Destek ekibinden arkadaş diyor ki Shorts görüntülemelerinin ani düşüşleri endişe edilecek bir durum değildir, gerçek anlamda kanalınızın genel izleyici kitlesi bundan etkilenmemiştir. Hedef kitlemi büyüten videolar raporuna göz atmamın faydalı olacağını söyleyerek konuyu bitirmiş. Bu durumdan çıkmayı başaran arkadaşlar neyi veya neleri değiştirdiniz yardımcı olursanız sevinirim.