Oturun oturduğunuz yerde deli olmayın.
Genç isen evli değilsen yada çocuğun yoksa. Bazı riskler alıp birşeyler deneyebilirsin.
Evliysen çocuğun varsa burda durum kritikleşiyor. Paranı boşa harcarsan batırırsan maddi sıkıntılara girersen o piskoloji adamı maffeder.
Hayatın boyunca içinden çıkmayacağın bir duruma sokar senin. Genç ve bekarsan çok önemli değil vereceğin zarar kendinedir.
Sıfırdan tekrar başalrsın.
Çocuk söz konusu olunca öyle olmuyor. Hasta olduğunda doktara götürememek ilaç alamamak ihtiyacını giderememk ölümden beterdir.
Durum kötüye gidince insan eşinden bunu neden sakalr diye düşünüyordum eskiden. Yaşayarak cevabını aldım.
Çok şükür bugün iyiyim ama yaşadığımıda bir ben bilirim. Hiçbirisinide unutmuş değilim.
Bir var cebinde 50 lira ile gezmek. Birde var 1000 lira kazanıpta 900 kaybedip cebinde 100 lira kalması.
İnan bana 50 lira gezmek daha iyi. Kaybetme piskolojisi çok kötü birşey. Serdar ortaç o kadar kaybetmesine rağmen neden sürekli kumar oynadığını o piskolojiye girmeyen anlayamaz.
Lanet olası o piskolojiden kurtulmakta çok zor. Serdar ortaş hepimizden zengin ama yaşadığı acı ve piskoloji hepimizinkinden beter.