frozenruzgar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar hocam, evet haklısınız. Ama yeni yazdığım bot yüzünden hesaplar zaten en fazla 2 gün dayanıyor, sonra donduruluyor. Benim de en az 2 gün idare edecek hesaplara ihtiyacım var.
opportunity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, ucuzunu aramamanı öneririm.
Ömürlük bir hesap için 150 - 200 tl verebilirsin.
55 tl ye aldığın hesap büyük ihtimal kısa süre içerisinde patlayacak ve yeni bir hesap almak zorunda kalacaksın.
Hocam genel olarak 1–1.5 ay önce açılmış hesapları aldığım bir sağlayıcı var ama yeni bir Telegram botu yazdım, yeni aldığım numaralar 2 gün içinde sürekli kapanıyor. Sürekli lazım. Daha ucuza bulsam keyiften et döner yerim.
HaskaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende istiyorum telegram no yaa
emirhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hesap Eski ise iyi yeni ise normal fiyat
Telegram SMS onayı lazım. +1 için 55 TL’den bulabildim. Sizce uygun mudur, daha uygununu bulabilir miyim?

Merhabalar,
Cortrex Digital Sizlere; Anonim & Ekstra dayanıklı & Zahmetsiz anında kurulum (Session, Telegram Web, doğrulama kodu vb.) imkanıyla, dilediğiniz kalite ve standartlarda Telegram hesap satışı yapmaktayız. bize telegram üzerinden ulaşırsanız anında destek sağlayabiliriz. Ana sağlayıcıyız.
(İlgili satış konusu için bu mesaja tıklayın)

Eğer konu Telegram ise; alanında uzman yazılım ve pazarlama ekibimizce tüm kalite standartlarına sahip şekilde yanınızdayız. Sunduğumuz hizmetler:

Eğer konu Telegram ise; alanında uzman yazılım ve pazarlama ekibimizce tüm kalite standartlarına sahip şekilde yanınızdayız. Sunduğumuz hizmetler:
  • Anonim & Ekstra dayanıklı & Zahmetsiz Telegram hesap, grup ve kanal satışı,
  • Reklam operasyonları ve Premium data hizmetleri,
  • Hedef kitleyi dilediğiniz TÜM filtreler ile çekme hizmetleri,
  • Piyasada TEK olarak: Kanaldan gruba, gruptan gruba, katılımı gizli gruptan gruba ve üyeleri gizli gruptan gruba gerçek üye eklemesi,
  • Tüm seçenekler ile DM pazarlama hizmetleri,
  • Spam kaldırma operasyonları, Telegram Crypto Wallet otomasyon yazılımları, kullanıcı adı, Stars sistemleri ve üye çekme projeleri vb. Telegram konularının tamamında yazılım ve pazarlama desteği.
    v.b.....
Telegram alanındaki her türlü ürün geliştirme, pazarlama, kullanım ve teknik destek konusunda müşterilerimize yardımcı oluyoruz. Uzman bot/otomasyon yazılım ekibimizce teknik ihtiyaçlarınızı karşılıyor; uzman pazarlama ekibimizce ise reklam ihtiyaçlarınızı (üye çekimi, DM operasyonları vb.) en profesyonel şekilde zirveye taşıyoruz gönlünüz ferah olsun.