Merhaba,
İşlemi 03.30'da yaptığınızı belirtmişsiniz. 00.00 - 06.00 yapılan işlemler bankaların güvenlik sistemlerine takılabiliyor. Sık nakit avans işlemi yapan biri değilseniz ve işlem gece 03.30'da yapıldığı için şüpheli işlem olarak algılanmış olabilir. Genelde gece yarısından sonra insanların hesapları boşaltılıyor, haberleri olmadan krediler çekiliyor vb. İşlem yapıldıktan sonra bankanız sizi telefonla aramış mıydı? Bir keresinde ben de Patreon sitesinden bir eğitime kayıt olmayı deniyordum. Kartım onay vermemişti. Birkaç kez ard arda tekrarladım ve müşteri hizmetleri aradı. Ard arda seri bir şekilde sorular sordular. Sorularını doğru cevaplayınca işlemi benim yaptığıma ikna oldular ve blokeyi kaldırdılar. Bir keresinde de aynı alışveriş sitesinde 1 saat içinde birkaç kez alışveriş yapmıştım. Yine bankadan aramışlardı. Böyle durumlarda bankanız sizi ararsa ve telefonu açmazsanız onlara göre yapılan işlem daha da şüpheli hale gelmiş oluyor.
hocam işlemi yapar yapmaz uygulamadan attı. bir daha giriş yapmadı. aradığımda incelemeye alındığını beklememiz gerektiğini belirtiyorlar. arama vb gelmedi hiç.