Selamlar ortalama 2 yıl önce başladığım airpods akıllı saat ürünlerine tekrardan başladım 2 aydır oluyor hedefimden fazla satış gerçekleşti şuan da devam ettirmeyi düşünüyorum.
Ama aklım da takılan sorular var. Airpods modellerinin (replika) bütün toptancılarıyla ürün almışımdır yeni gelen modelleride deniyorum airpods 4. nesil ve pro 3. nesil olmak üzere.
bakınca kutusun da logo olmayan ürünler daha kaliteli yani elimde 6-7 çeşit airpods var yüzde 80i logosuz. airpods 4. nesil logolu ve logosuzu var ama bakınca logousuz daha kaliteli bul özelliği gürültü engelleme vesaire logoluya nazaran daha iyi çalışıyor.
Yani anlayacağınız airpods pro 2. nesil hariç diğerlerinin logosuz versiyonları piyasadaki daha kaliteli ama satışa gelincede müşteri kutusun da logo var diye logolu tercih ediyor. Sizce ne yapayım sitem de logolu logosuz diye ayırmışım da görüntü kirliliği oluyor.
Siz Olsanız Ne Yapardınız?
https://techairtr.com/collections/airpods

şuan bu üründen sipariş verdim yeni çıkmış piyasaya kalitesini kontrol edicem. Logolu ve logosuz farkına bakıcam (airpods pro 3. nesil)