R10 dahil çoğu yerde eğitim satışı yapılıyor bende bunu tek yerden hem eğitim satışı hem eğitim alımı yapılacak bir site yapıyorum sizce fikir olarak nasıl eğitimler sistem üzerinden değil de zip dosyası olarak indiriliyor satın alım bakiye her şeyi tamam eğitimi ekleyen üyeler kazançlarını çekim sağlıyor sistemin %10 bir komisyonu ile kazanç sağlanacak örnek görseller bırakıyorum inceleyip fikirlerinizi verirseniz çok memnun kalırım. Bu daha çok udemy ve diğer platformlardan farklı olarak r10 da ki gibi pdf ve özel eğitim satılan bir yer olması planlıyorum içerikler önce admin onayından geçecek sonrasın da yayına alınacak ve site komisyon üzerinden kazanç sağlayacak şimdi r10 da konu açılıyor sizde neden ekstra konu açılsın diyenler olacak biz site üzerinden yüksek bütçeli reklamlar çıkacağız harici bir pasif gelir gibi olacak iş birliği ortaklık gibi düşünceler olursa özelden mesaj atabilirsiniz. Özellikle hosting konusun da sponsor olmak isteyen bir firma varsa teklifi reddetmem Tekrardan fikirleriniz benim için çok önemli her ne olursa olsun fikirlerinizi beklerim