Katılıyorum.
Yok hocam zaten ondan dolayı korkup ses etmeden çıkıp gittim yoksa paylayacaktım.
İşini iyi yapan çok olduğu gibi savsaklayan da çok var, o yüzden vatandaşın hem işi görülmüyor hem de bir kaç kez kuruma gitmek zorunda kalıyor.
Hocam kredi yada kredi kartı borcu yüzünden vergi dairesindeki icra servisine gitmezsiniz.
O adli icra dairesinde işleme alınır.
Bir sürü icralık olan var ama tek bir memur yok ki.
Benim gittiğimde yaklaşık 10 tane memur vardı.
Yapacağı tek işte hangi dosyalardan dolayı icra konulmuş o dosyaları çıkarıp verecekti, bende vezneye ödeme yapınca e-haciz kalkacaktı.
Sırf mesai bitimine yaklaşıyor diye savsakladı resmen.
Allah'tan bizim vergi dairesi e-hacizi borç ödenince hemen kaldırıyor da birde onun için gitmedim.
Bana da kontrole gelen adam neredeyse dövecekti beni.
Öyle bir üslupla gelmişti.
Böyle durumlarda mutlaka kayıt alıp şikayet etmek lazım.
İşi savsaklayıp hem vatandaşı boşa uğraştırıyorlar hem de tartışma çıkmasına neden oluyor.
Bugün gitmiş olsaydım belki adamla tartışacaktım ama e-haciz kaldırılmış o yüzden gitmedim.
bana haksız yere 2 sene önce 50 binlira ceza kestiler kabul etmedim. mahkemeye verecegim dedim istedigin yere ver dediler. mahkemeyi kazandım istinafta gittiler. devletin memuru devletin kanunlarını kabul etmiyor. istinafta gidiyor onuda kazandım. adamlar halen ugrasıyor. en son seni şahsi dava edecem dedim adam duruldu
sebebi şu devleti alıyorlar arkalarına 5 kuruş harcamadan seninle ugrasıyorlar. sen avukat ws para harcıyorsun
Bir tek ben değilmişim çok sevindim. %50 si devlete yüktür ve gereğinde çalışmıyorlar gözlemledim ve ikna oldum. Geçen sene ilçede SGK ya gittim kocaman bina yapmışlar içerde bir tek ben varım ve öğleden sonra 2 civarıydı.
İçeri kardan adam koyun erimez öyle açmışlar tüm klimaları sonuna kadar yani burnuun felan akıyo ıcerde o kadar soguk ama dısarda hava 40 derece.
Tripleri görsen zaten dünyanın en zor işini bunlar yapıyor zannedersin.
dedigin yer düşündügüm yer ise Kışın gidilirmi oraya