1) Her satılan ürüne yorum gelmesi Pazaryeri Yorum Grafiği dışına çıkarır mağazayı ki Bu da ilgili yorumların silinmesi, mağaza yeni ise mağaza kapanması ile sonuçlanabilir.
2) Yeni açılan üyeliklerin peşpeşe alım yapması ve aynı mağazalardan alım yapması algoritmanın dikkatini çekebilir. Bu sebeple de sıfır hesap yerine halihazırda farklı ürünlerde alan, gerçek hesaplarla çalışma yapmanız daha doğru olur. Diğer türlü özellikle YORUM kısmında patlarsınız.
3) Pazaryeri algoritmaları değişkenlik gösterebiliyor. Bu sebeple de KESİN bir bilgi veremezsiniz. Bu durumda güven düşer yaptığınız işe dair.
4) Olay sadece Kargo değil. Kargo Bedeli - Komisyon - İşlem Bedeli gibi birçok maliyet var. Bu süreçleri de realiteye uygun yapmanız lazım.
Maliyeti kabul ettim zaten, ondan sıkıntı yok.
Dediğiniz gibi gerçek hesaplar ile olabilir, teşekkür ederim
toplu şekilde fake hesaplardan sipariş vermek yerine 2. yazdığınız yöntem daha mantıklı gibi sipariş verdirip ürün ücreti + fazladan 30 40 TL verseniz yardımcı olanlar çıkar kesin
Forumdan da destek alabilirim, fake hesap ile alıp beni patlamasınlarda

))
ty deÇok dikkatli olmalısınız yoksa mağazanızı kapatırlar. Satın aldığınız iplerden bir kere bile satıcı paneline girdiğinizde artık geçmiş olsun o gün kapatmazlar ama bir kaç zaman sonra kapatırlar benim arkadaşımın mağazasını 3 yıl sonra kapattılar battı çocuk.
Önermiyorum. Onun yerine lansman modeli yapmak gerek.
İlk 100 siparişi örneğin yarı fiyatına verin içine mümkünse bir hediye ve yoruma yönlendirici not ile müşteriyi memnun etmek daha faydalıdır.
Daha önce o ip'ye bağlanıp sonra bir daha bağlanmamış olsa bile yakalıyorlar mı?
Bu bi nevi müşteriyi kandırmak ben şuan evimin banyosunu yaptırıyorum
Spotlar banyo lavabo klozet bunları internetten alıcam sizin verdiğiniz hizmet gerçekte varolduğunda belkide eciş bücüş işe yaramaz ürünü satın almış olucam sizin verdiğiniz puanlara güvenerek
Burada TP bakıyorsun bakma diyen arkadaşlarda olucak bakmıyorum çünkü çoğunun düşük meblağlı olduğunu görebiliyoruz
Kusura bakma, yazdığın satırda virgül olmadığı için hiçbir şey anlamadım.