Merhaba dostlar,
Yaklaşık 3 aydır çeşitli sebeplerden dolayı R10dan uzak kalmıştım. Bu süreçte bana ulaşamayan, dönüş alamayan veya iletişim kurmakta zorlanan herkesten anlayış rica ediyorum. Yaşanan durum, tamamen bir yanlış anlaşılmadan kaynaklanmış olup, ilgili birimler tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda hesabım yeniden aktif hâle getirilmiştir.
Bu vesileyle;
başta R10.net yönetimi, moderasyon ekibi, destek birimleri ve sürecin çözülmesine katkı sağlayan tüm yetkili birimlere ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Konunun detaylı şekilde ele alınması, yeniden değerlendirilmesi ve yapıcı bir yaklaşımla çözüme kavuşturulması benim için oldukça kıymetlidir.
R10, bugüne kadar hem ticari hem de sektörel anlamda bana çok şey katmış bir platformdur. Yaşanan bu sürecin ardından, kurallara her zamankinden daha fazla dikkat ederek, forum kültürüne ve düzenine uygun şekilde yoluma devam edeceğimi özellikle belirtmek isterim. Bu süreçten gerekli dersleri çıkardım ve benzer bir durumun tekrar yaşanmaması adına çok daha hassas davranacağım.
Tekrar belirtmek isterim ki; yaşananlar bir kasıt değil, tamamen bir iletişim ve algı karışıklığından ibaretti. Sağduyulu yaklaşımları ve çözüm odaklı tutumları için R10 ailesine teşekkür ederim.
Bu süreçte bana ulaşamayan arkadaşlar için iletişim bilgilerimi tekrar paylaşıyorum:
📞 0850 307 82 46
📱 0535 309 22 46 (WhatsApp)
Bundan sonraki süreçte tekrar aktif şekilde forumda olacağım. Bana ulaşmak isteyen herkese kapım her zaman açık.
Herkese bol kazançlar, hayırlı işler dilerim.
Saygılarımla.