Profesyonel yazılımcı DEĞİLİM!

yaklaşık 10-11 aydır ve günlük 10-14 saat üzerine çalıştığım bir projeyi (onlarca mail, sanal kart 15 günlük pro hesaplar vs) 3 hafta kadar önce 'denk geldi' Antygravty 4 aylık free diye vs neyse 1 aylık 799,99 +KDV almış bulunduk.
Madem parasını verdim dedim, yaklaşık 25-30 bin satırlık tek bir dosyayı baştan sıfırdan yaptırdım yapay zekaya.. Hâlâ eksikleri var ama ana bölümleri bitti. Şuan ki hâli de işimi görüyor. Sadece 1 yıldır günde 12+ saat pc ve yazılımdan dolayı bıkkınlık gelmişti..

Her neyse, sorunuzun cevabı:
Her ne yapıyorsanız eğer ana programı "Claude yükleyebilirseniz" programın Detaylı ve maddeleri ile her madde için en az 3'er örnekli bir RAPOR hazırlatın.

Raporu okuyun, eksikleri düzeltin veya ilave varsa ilave edin..
Bu txt dosyasını chatgpt 4.1'e atın,
"Ne anladığını maddeler halinde en az 3'er örnek ile txt olarak gönder" Mesajını yazın.
Chatgpt'nin raporunu okuyun, rapor TAM olarak sizin istediğiniz gibi ise,
Aynı raporu gpt'ye geri yükleyip entere basmadan önce şu talimatı yazın,
"Claude sonnet 3,5 kullanıyorum. Yazılımdan hiç anlamıyorum. İde'de Claude sonnet 3,5 planning mod ve tüm yetkileri 'autorun, auto-accept, Autosave vb ' aktiftir. Sana atmış olduğum projeyi (büyük harf) MODÜLER SİSTEMDE Claude full otomatik yaptırmak istiyorum. Modüler sistemde kronolojik ve senkronize şekilde madde madde 'bir modül bitmeden diğerine asla geçmeyecek şekilde' Claude'un yapması için, Claude'un anlayacağı dilde bir talimat yazısını hazırla ve txt olarak bana gönder " Yaz, entere bas.

Gönderdiği txt oku, (projene uygunsa)
Claude opus 4,5(Thinking) - planning modda al.
Autasave, run,accept, vb ayarları yap.

Masaüstü bir boş klasör oluştur. Bu klasöre gpt'den aldığın txt'i koy.
Claude opus 4,5 açabileceğin (antygravty, windsurf, cursor, trae vb) bir ide ile aç.
Sohbet paneline (ayarları yapıp) klasördeki txt yolunu göster.
Ve
" KESİNLİKLE txt dışında extra tek Harf, yorum ilave etmeden görevi yap"
Yaz,
Entere bas.
Kota bitse de farketmez,
Modüler sistemde part part ilerlersin...

Kg