dertliA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de merak ettim. Çözüm gidip hat almak mı lazım çünkü gmailler doğruşamaya düşüyor bir de bazen bu numara çok fazla kez kullanıldı diyor. Ben de sms için yollık numara kiralayan firmalar aramştım bu iş için nev önerirsiniz
Hocam Telefonden degil kanalları pcden yönetirseniz bir sürü yöntem var.
1- telefon mobil verisini sürekli sıfırlayıp kanalları portable ile tutup kanallar arası geçişlerde ip sıfırlayıp girerseniz sıfır sıkıntı yasarsınız.
Aynı sektörde 2 kanal içerik aynı zamanda atılmaz mesela bunlar önemli.
2-Telefon sorunu 5sim sms active yada diger firmalardan cok cok uyguna usa numara ile kanalları dogrulayabilirsiniz.
3- Pcden cok fazla gmail girip cıkıs yaparsanız ve temiz bir sekilde kullanmaıyorsanız pc yi yani kafanıza göre ip degişmeden canın istediignde bir anda 10 mail tek ip ile girip cıkıyorsanız pc kirlenmiştir. o pc formatlayıp 1 2 gün dinlendirip sonra anlatıgım mantık ile calısırsanız 1 tane mail bile kapanmaz yada kitlenmez .
4- Coklu kanal yönetmek isteyenler gologin adspower gibi seyleri araştırsınlar ve ögrensinler. Proxy nasıl kullanılır hangi proxy kullanır. Cok rahat Kanallar yönetebilirsiniz.
( yukarda yazdıgım bilgileri ordan burdan duyma degildir bizzat kendim 4 pc ile yaklasık 1000 mail yönetiyorum. Farklı sektörler ve farklı işler için. )

Pmlere cevap vermiyorum. Sorusu olan arkadaslar konu altında etiketleme yapanlara cevap veriyorum sadece.