Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rakibi karalayarak müşteri çekmek yerine, kendi sunduklarınızı öne çıkarsanız daha saygın durmaz mı?

Cpanelin olmaması bir eksi değildir. Hostinger Kendi H panelini kullanmaktadır.
sQlice adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karşılaştırdığınız maddelere baktımda sizdeki karşılığını yazmamışsınızki ? oraya pahallı demişsin kendine başka birşey yazmışsın, ben ilk defa böyle bir konu görüyorum ve kınıyorum.
Logisoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hostinger için yavaş destek yazılmış , 1 yıldır 25 site barındırıyorum daha 1 kere desteğe ulaşmaya ihtiyaç duymadım iyi günler
Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hostinger der geçerim Adamların ticket sistemi hiç ağır değil, 4 yıllık paylaşımlı sunucuları neredeyse bedava, panel yok orası doğru ama gerekte yok reseller değil sonuçta, sunucu kontrolü kısıtlı değil çünkü vps değil hostinger; vps alacaksan gidip vps alıp cpanel kurarsın orası ayrı bir dünya. Adaletsiz bir yaklaşıma anca naçizane düşüncelerim bunlar olurdu.
ZINKKK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizde iyisinizdir ama hostinger kıyası pek olmamış. Müşteri hizmetleri yavaş mı bilmiyorum çünkü yıllardır 1 kere ticket açmadım
Hostinger'i güzellemek istemem ama yazdıklarınız pek mantıklı değil. Dikkat çekmek için espiri amaçlı yaptığınızı düşünmek isterim.
ProxyLicense adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Hocam bence konuyu silip yeniden açın veya düzenleyin. Kıyaslama yapmak bence aşırı saçma olmuş.
PRIMEPANEL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Açık ara hostinger kazanmış gibi gözüküyor.
Merhaba!
Mesajlarınız için teşekkür ederiz!
Konuda yüzeysel bir karşılaştırma yapılmış ve hostinger ile hosting123 net teknik karşılaştırmaları aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
hostinger.com/support/6976044-parameters-and-limits-of-hosting-plans-in-hostinger/

Burada hostinger cpu, ram, inode ve diğer kasıtlı kaynaklarıyla fiyat/performans olarak hosting123 planlarının kaynaklarını karşılaştırabiliriniz.

Örneğin hostinger standart planlarında 1 cpu ve 1 gb gibi aşırı düşük kaynaklar sunarken Hosting123 en ucuz planında 2 cpu ve 2 gb ram sunmaktadır. Ek olarak database gibi limitler Hosting123de yoktur.

Ek olarak karşılaştırma görseli için de bir güncelleme talebinde bulunduk.
İlginize tekrardan teşekkürler.