Rakibi karalayarak müşteri çekmek yerine, kendi sunduklarınızı öne çıkarsanız daha saygın durmaz mı?
Cpanelin olmaması bir eksi değildir. Hostinger Kendi H panelini kullanmaktadır.
Karşılaştırdığınız maddelere baktımda sizdeki karşılığını yazmamışsınızki ? oraya pahallı demişsin kendine başka birşey yazmışsın, ben ilk defa böyle bir konu görüyorum ve kınıyorum.
hostinger için yavaş destek yazılmış , 1 yıldır 25 site barındırıyorum daha 1 kere desteğe ulaşmaya ihtiyaç duymadım iyi günler
Hostinger der geçerim

Adamların ticket sistemi hiç ağır değil, 4 yıllık paylaşımlı sunucuları neredeyse bedava, panel yok orası doğru ama gerekte yok reseller değil sonuçta, sunucu kontrolü kısıtlı değil çünkü vps değil hostinger; vps alacaksan gidip vps alıp cpanel kurarsın orası ayrı bir dünya. Adaletsiz bir yaklaşıma anca naçizane düşüncelerim bunlar olurdu.
Sizde iyisinizdir ama hostinger kıyası pek olmamış. Müşteri hizmetleri yavaş mı bilmiyorum çünkü yıllardır 1 kere ticket açmadım

Hostinger'i güzellemek istemem ama yazdıklarınız pek mantıklı değil. Dikkat çekmek için espiri amaçlı yaptığınızı düşünmek isterim.
Hocam bence konuyu silip yeniden açın veya düzenleyin. Kıyaslama yapmak bence aşırı saçma olmuş.
Açık ara hostinger kazanmış gibi gözüküyor.
Merhaba!
Mesajlarınız için teşekkür ederiz!
Konuda yüzeysel bir karşılaştırma yapılmış ve hostinger ile hosting123 net teknik karşılaştırmaları aşağıdaki bağlantıdan inceleyebilirsiniz.
hostinger.com/support/6976044-parameters-and-limits-of-hosting-plans-in-hostinger/
Burada hostinger cpu, ram, inode ve diğer kasıtlı kaynaklarıyla fiyat/performans olarak hosting123 planlarının kaynaklarını karşılaştırabiliriniz.
Örneğin hostinger standart planlarında 1 cpu ve 1 gb gibi aşırı düşük kaynaklar sunarken Hosting123 en ucuz planında 2 cpu ve 2 gb ram sunmaktadır. Ek olarak database gibi limitler Hosting123de yoktur.
Ek olarak karşılaştırma görseli için de bir güncelleme talebinde bulunduk.
İlginize tekrardan teşekkürler.