dinozor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türkiye zaten cennet
Paran olsada olmasada
Hocam lüzumsuz yorum yapmayın para yoksa maldivler bile cehennem. Kaldı ki Türkiye'nin Cennetlik bir yanı yok. Bursa'da yaşıyorum dün metroya girişte bekçiler bıçak soruyorlar kontrol ediyorlar, bana da sordular. Bursa'nın sırameşeler semtinde tamirciye gitmiştim gidip geldiğim bir yer de değil. İşimde gücümdeyim kılığım kıayfetim yerinde. Ona rağmen böyle durumlar yaşanıyor. Her yer mülteci, suriyeliler burada dükkanlar açmış. vergileri muamma. ülkemizin güzel yerleri olsa da turistlere kaptırılmış vaziyette. arapların yoğun satın almaları var. daha çok şey var da ülkenin cennetlik bir yanı yok. cennet mi cehennem mi yüzleşip görürsünüz mevki mevki yerlerde. Fakirken zengin semtine gitseniz nefret bakışı, karanlık semtine gitseniz bıçak yersiniz.

Toplum yapısının çöküşte olduğu bir halde eğri oturup doğru konuşmak lazım. doktorların göçü, maddi imkansızlıklar, yaşanan olaylar... Ülkeden beyin göçü yapanlar, farklı ülkede geçim arayanlar, eleştirenler vatan haini bi siz milliyetçisiniz sanki. Hepimiz ülkemizin iyi şartlarda olmasını refahın yüksek toplumun bilinçi saygı ve sevgi dolu sokaklar isteriz şartlar elverişli olsa maddi güç olsa Türkiye elbette cennet olacak.

Ülkemizin şuanki halinde tüm sosyal zorluklara ek maddi zorluk da çekenlerin ülkenin cennet olduğunu söylemesi insanı bazı konulardan şüphe ettirir.