Finansal döngü olması için düşünmüştüm harici bir fikriniz var ise seve seve dinleyip geliştirmek isterim üstadım
Öncelikle teşekkür ederim yapıcı eleştiriniz için hocam. Aklınıza farklı özellikler gelir ise dinlemek ve eklemek isterim
Üstadım çok teşekkür ederim değerli önerileriniz için, satır satır hepsini ekleyeceğim
Açıkçası kullanıcıya sağlayacağı menfaati öğrenmek istiyorum birde mesela ben müşteriyim niye para verip buraya premium üye olayım ?
Bunların cevaplarını bulmanız gerekiyor yoksa bence bu projeyi pazarlayamazsınız, bir gelir modeli yok projenin.
Kendinizi kullanıcı olarak düşünün bir sürü ücretsiz servis varken sadece export alabilmek için böyle bir sisteme para verir miydiniz?
Bu soruları ben size sormuyorum yanlış anlamayın siz kendinize sorup projenizi geliştirin diye yazıyorum belki size bu sistem mantıklı gelmiş olabilir farklı bir bakış açısı kazandırmak için.
Yani özet olarak insanların telefonun not defterinden elde edemeyeceği bir faydayı sağlarsanız bu proje kullanılabilir hale gelecektir.