SrdL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin sadece ana sayfası index almış durumda diğer arama motorlarında sorun yok indexler ve siteye organik girişler var ancak nedense google da maalesef ana sayfa harici index yok.
Son olarak kendim 1000 kelime makale yazdırdım ai düzenledim siteye ekledim ancak o dahil google gibi getir yaptığım halde maalesef index almadı.
Var mıdır ben bu siteye index aldırırım diyen babayiği.
Site adresi: TIKLA
konu içeriği hariç hiçbirşeyi okumadım (insanların yazdıklarından bahsediyorum)
bunu bilmek için seo uzmanı olmaya gerek yok.

güncelleme yazıyı paylaştıktan sonra yazılanları okudum, bilgisi olduğunu düşündüğüm kişiler bile saçma sapan şeyler yazmış
botçular bile birşey yapamamış.

google eşek değil botları indexleri tekrar silmiş.

anasayfada kullanıcı deneyimine hiçbir faydası olmayan footera yakın yerde upuzun içerik var, bu içeriğe kullanıcı zaten ulaşmıyor kullanıcı deneyimine hiçbir faydası yok.
sadece seo botları yüksek skor gösterir google artık salak değil
içerikleriniz zaten ai, hiçbir description tartışma alanı vs. içermiyor ve site dizilişiniz tamamen mobile göre masaüstünde rezalet görünüyor.
bir hakkımızda politika sayfası gibi hiyerarşi vs. hiç yok footer linkler bile bulunmuyor
siteden bağımsız yerlere footer link verilmiş.

analitik yanıt vermeliyiz;

böyle bir içeriğiniz var index bile almamış,
en yakın rakibiniz olan site tarihi eser ancak bir içerik örünütsü var ve 1. sırada

başlık olarak bilmecenin cevabına dair olduğunu belirtmiş ve uzun bir meta description var
senin bu sayfan index alsada meta description boş olacağı için yine sıralama alamayacaksın
çünkü content sadece "cevap: ölü kuş" olabilir çünkü başka içerik yok.
orada en fazla bu yazabilir bu da bu içeriği google için değersiz yapar.
aslında bakarsanız 1. olan arkadaşta spam içerik yapmış ama desteklemiş

sola hiyerarşi eklemiş.
içerik kısa olduğu için altına related eklemiş
yani site içerisinde hem botların hem kullanıcıların dolaşmasını tetiklemiş.

footer'da da senin aksine, dış ve bağımsız link yerine site içerisinde dolaşmayı sağlayan linkler verimş ve facebook hesabını linklemiş.
tamam rezalet bir işçilik olmuş kabul ediyorum.
ancak rekabet aşırı ama aşırı derece düşük olduğu için bu site birinci sırayı kapabilmiş.

bir de senin kritik bir hatan, cevapları içeriğe girmedfen görebiliyorsun, onu gösterirsen site içerisinde kullanıcı dolaşmaz.

bu yazdıklarımdan bir analiz çıkarırsanız bu sitenin sıralama almama şansı yok.
index almama şansı da yok.

numaram belli whatsapp'dan tartışabiliriz isteyen ile