soylenmezsmt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı işler
Gene güzel bir yazılım, tek bir sorun var tor ipleri bildiğim kadarıyla Cloudflarede hep wafa takılıyor + sosyal medyalar tarafından bir nebze blacklist gözüyle bakılıyor diye hatırlıyorum.,bunu test ettin mi?
Ayrıca araya server kurup ip: port:username: password ile beraber dışarıya da açabiliyor muyuz örneğin vdsye bağlayabilir miyim?(Kullanabilir miyim manasında*)
Hem 5 tane port açıp 5 farklı ipim olsun rotate kısmında rotate?id=1 dediğimde 1 sıfırlansın diğerleri yaşasın gibi bir sistem yaptın mı çok iyi olurdu açıkcası
Çünkü fotoğrafta sadece pool size var ve rotate olunca sanırım hepsi oluyor

Hem biliyorsun ki ömür boyu aldığımızda şimdi tek vdse kurmak da var veya 3 ay bir firmada diğer 3 ay farklı bir firmaya taşıyacağım zaman seni rahatsız mı etmem gerekiyor?
Değerli yorumun ve güzel önerilerin için çok teşekkür ederim hocam. Tor konusunda haklısın, katı WAF kurallarında veya hassas sosyal medya işlemlerinde takılmalar olabilir bu araç daha çok maliyetsiz veri çekme, hit ve bot işlemleri için idealdir. Dışarıdan erişim için ngrok tcp ile yapılabilir. Rotasyon sisteminde şu an bekleme olmaması için havuzdaki sıradaki hazır IP'ye geçiş yapılıyor ama bahsettiğin 'tekil ID rotasyonu' (rotate?id=1) fikri harika, bunu not aldım ve ilk güncellemede ekleyeceğim. Lisans konusunda ise hiç dert etme; ömür boyu lisans senin hakkındır, sunucu değiştireceğin zaman bana bir mesaj atman yeterli, hemen yeni makineye tanımlamasını yaparım.