👋 Selamlar R10 Ailesi,

Hepimizin ortak derdi malum: Proxy maliyetleri. Dolar kuru arttıkça GB başına veya IP başına para ödemek artık can yakmaya başladı. Ben de bot yazarken, veri çekerken sürekli "Acaba kota bitti mi?", "Süre doldu mu?" diye düşünmekten sıkılmıştım.
Oturup kendi işimi görecek, masrafsız ve sınırsız bir çözüm geliştirdim. Baktım ki sistem tıkır tıkır işliyor, "Neden R10'daki arkadaşlarla paylaşmayayım?" dedim ve karşınıza MKProxy ile çıktım.
Kısacası; size süreli veya kotalı bir proxy satmıyorum. Size, bilgisayarınızda kendi proxy'nizi üreteceğiniz bir "fabrika" veriyorum.

💡 Nedir Bu MKProxy? Olayı Ne?

Piyasadaki standart programlar gibi "IP değiştir" tuşuna basıp 50-60 saniye beklemenize gerek yok. Sisteme "Havuz (Pool)" mantığı ekledim. Yani siz bir IP ile işinizi hallederken, program arka planda diğer 5 tane IP'yi hazırda bekletiyor.
Bir IP yavaşladı mı? Tek tıkla (veya otomatik) diğerine geçiyorsunuz. Bekleme yok, donma yok.

🚀 İşinizi Nasıl Kolaylaştıracak?

Cebinizden Para Çıkmaz: Bir kere programa sahip olduktan sonra ister 100 tane IP değiştirin, ister 1 milyon tane. Ekstra ücret yok, kota derdi yok.
Yazılımcı Dostu (API Desteği): Yazılımcı hocalarımı unutmadım. Programın içine basit bir API gömdüm. Botunuzun içinden http://127.0.0.1:PORT/rotate adresine istek attığınız an IP değişir. Selenium, Python... Hepsiyle şak diye çalışır.
Kur-Çalıştır Mantığı: Karışık ayar yok. Program size 127.0.0.1:8080 gibi yerel bir port verir. Tarayıcınızı veya botunuzu buraya yönlendirmeniz yeterli.

📸 Sistemden Görüntüler

• S: Hocam IP'lerin hızı nasıl? C: Arkadaşlar dürüst olayım, bu sistem global anonim ağ altyapısını (Tor) kullanıyor. Yani size "Mobil proxy hızı alırsınız, 4K Netflix izlersiniz" dersem yalan olur. Ama veri çekme, bot çalıştırma, hit gönderme, hesap açma gibi işler için biçilmiş kaftandır. İşimi görsün, masrafsız olsun diyorsanız kaçırmayın.
    S: Hangi ülkeler var? C: Sistem rastgele çalışır. Amerika, Almanya, Fransa, Rusya... Şansınıza o an havuzda ne varsa o gelir. Ama havuz geniş olduğu için sürekli farklı lokasyon alırsınız.
    S: Programı başkasına verebilir miyim? C: Lisanslar tek bilgisayar (Donanım ID) üzerine kilitlenir. Kendi güvenliğiniz ve performansınız için lisans size özeldir.

💰 Fiyatlandırma

Piyasada 1-2 GB proxy parasına, bu sisteme sınırsız sahip olabilirsiniz. Fiyatları R10'a özel, üzmeyecek şekilde tuttum.

🔹 1 Aylık Lisans: 350TL
    🔹 3 Aylık Lisans: 900 TL
    🔹 SINIRSIZ (Ömür Boyu) Lisans: 1500TL

🎁 KAMPANYA: Konuya "Hayırlı olsun" yazıp PM atan ilk 5 kişiye %20 İndirim yapacağım!

📞 İletişim & Satın Alma

Aklınıza takılan bir şey olursa çekinmeyin, sorun.Not: Program şu an kararlı sürümde (Stable Version) ve sorunsuz çalışmaktadır. Ancak durmak yok MKProxy, sizden gelen geri bildirimlerle sürekli gelişmeye devam edecektir.