10 bin takipçi demesi kanalın kitlesinin tam olarak oturması, mesela evrim ağacı shorts da atsa izlerim, uzun da atsa izlerim. Çünkü marka olmuş artık kitlesi var oturmuş bir kanal. Ama yeni kanallarda algoritmayı kötü etkiliyor birbirlerini kesiyorlar ilginç şekilde.
Uzun videonuzu izledim az önce, aslında uzun gitmeniz daha iyi olurmuş harbiden kaliteli videolar çıkarırsınız, izlerken Gerçeği Bul diye bir kanal var ona benzettim dediğim gibi kalite akıyor. İçeriğinizde aslında baya dar, niş içerik youtubenin en sevdiği türden kanallar. Eğer yönlendirme istiyorsanız, bu kanala devam ederken, haftada 2-3- videoda yeni kanal açıp sadece uzun atmanız, tutmamasına imkan vermiyorum çok kaliteli
Hocam bu kanala devam ederken yeni bir kanala içerik üretmem imkansız gibi bir şey.

Yani videoları yapmak bayağı bir vaktimi alıyor, hafta içi de çalıştığım için ya günde 1-2 shorts videosu atacağım ya da shorts'tan vazgeçip haftada 2 uzun video hazırlayacağım. ikisi arasından bir tercih yapmam gerek. Sizce shortsu bir kenara bırakıp haftada 2 uzun video sistemine geçmem daha mı iyi olur?