ChostFreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında mobilite için mac almıştım ve ilk zamanlar hep "bu niye böyle, e bu saçma bi kullanım, bunu niye böyle yapmışlar" modundaydım. Sonra alışınca windowsa diyorum artık bu niye bu kadar saçma bir yapıda diye.
Şu an hem mac hem windows kullanıyorum. Windows bilgisayarım mac'e göre değer olarak 2x falan daha pahalı bir sistem ama windowsu artık sadece dizi film izlemek ve lol oynamak için kullanıyorum.
Mac'in mobilliğine, rahatlığına, ekosistemine alıştıktan sonra windows vs. çok sarmıyor hocam. Bence kaçırmayın hiç. İlk zamanlar mac garip gelecektir ama kullandıkça, öğrendikçe emin olun çok rahat edersiniz.
Ram konusu özellikle çok iyi. Bazı uygulamalar windows - mac farketmeksizin ram katili olabiliyor örneğin jetbrains ideleri. Sizin bahsettiğiniz macte 48gb ram varmış ve bu çok iyi. Cidden kaçırmayın derim
İlgilinizden dolayı çok teşekkür ederim hocam. Şu an dediğim gibi ikilimde kaldım. Oynadığım 3-4 tane oyun var onlar da Football Manager gibi oyunlar. Zaten Mali Müşavir olduğum için 7/24 pc başında oturuyorum. Eve gelince de pc başına geçmek zulüm geliyor. Umarım alışabilirim.