Son günlerde forumda popüler olan bir konuya ben de adım atmak istedim.
Bu kanalı sadece deneme amaçlı görüyorum. Promptların üzerinde çok çalışmadım, claude ile şarkı sözleri yazdırdım, Suno'dan ürettim, Nano Banana ile de thumbnailleri yaptım.
Amacım işleyişi anlamak, hangi videoların fazla hangilerinin düşük izlendiğini gördükten sonra bunun nedenleri anlamaya çalışıp, esas kanala daha sağlam bir giriş yapmak.
Kanal linkini aşağıya bırakıyorum, sıfırdan gireceklere yol gösterici olabilir, işi bilenlerden de kanalla ilgili geri bildirim alabilirsem başlığı okuyan herkes faydalanabilir.

Şarkılara girerseniz tamamlamadan çıkmayın lütfen
https://www.youtube.com/channel/UCia...8kRwmdU-qO8Hg/

Esas kanalımın hangi tarzda olacağı konusunda henüz karar vermiş değilim. Thumbnail yüzü olarak bir karakter kullanıp kullanmamak konusunda da kararsızım.
Kararsız olduğum bir diğer konu da tamamen kendi yazdırdığım sözlerle mi ilerlemeyeliyim yoksa hali hazırda meşhur şarkıları coverlayıp trafiğinden izlenme mi kovalamalıyım emin değilim.
Telif sorunları ile uğraşmak istemiyorum, kar paylaşma mantıklı ama hangi üreticilerin bunu yaptığını bilmiyoruz.

Fikirlerinizi berlitin, buna ilgi duyanlar olarak burada beyin fırtınası yaparak kanallarımızı yukarı taşıyalım.