Yaklaşık 1 senedir oynayan birisiydim, ta ki şuanda cebimde 5 tl dahi olmaması oynamama direk engel oluyor ben hiç kimseden para istemem birisi bana para versin o kaybettiğim paraları geri almak için tekrar kaybedeceğim bu iş irade işi alışkanlık haline geliyor hep kendime şunu dedim 3 kere 0 liralar 2 senelik borçlarla kaldım geri verdi her seferinde verirse oynamayacağım diyerek 3 kere döndü 4. kısımda dönmedi bankalarda çok güzel yapıyorlar 1 tl limit dahi arttırmıyorlar hoşuma gitmiyorda değil aldığım maaşlar otomatik olarak KMH Faizlerine gidiyor en güzeli yardım etmemek açlıktan ölmez tabi evli vs değilse o başka konu ben bekar birisi olarak böyle 2-3 ay sürünürsem ve 2-3 ay zaten doğal olarak oynamazsam borcu ödeyerek bırakacağımı düşünüyorum inşallah da öyle olur Burada şunu da demek istiyorum hani kumar oynayan aptal salak diyorsunuz da 1 kere oynarsanız o yazanları görürüm kumara öyle eğlencesine 20 tl iddia ile başlayan birisi olarak söylüyorum bu iş irade işi iradesi zayıf olanlar ve hayattan ümidi olmayanlar daha çoğunlukla yaklaşıyor en güzeli hiç yardım etmemek ve direk borcu biten bankayı kapatmak kesinlikle kapatmadığınız taktirde KMH vs var ise direk oynarsınız eğer ki gecikmeye vs düşerseniz zaten o banka birdaha size o KMH limitini tanımlamayacaktır o yüzden şuanda hiç gecikmem yok ama düşebilirim düşersemde bir bakıma benim hayatımı kurtarır