Hocam benzer durumu yaşamıştım. Ancak benim bir aracım vardı büyük risk alarak onu satmıştım, evlilik arifesi kendime zaman oluşturmak için. Açıkçası YT vs. farklı işlerde 4 ay kısa bir zaman. Uzun süre boyunca denemeniz lazım. 4 ayda motivasyon gidiyorsa, ilerleyen süreçte başarısız olduğunuzda hiç yapamazsınız. Ben bir arkadaşımla 1 seneyi geçecek gece gündüz çalışıyoruz hala tam istediğimiz yerlere ulaşamadık. Öncesinde de 3-4 senelik deneyimimiz var yani. Onun dışında borcunuz çok yüksek sorun edilecek kısımlarda değilse yavaş yavaş ödeyin çok takmayın. Şahsa ise konuşun durumunuzdan bahsedin.
Evlilik ve nişan konularına gelirsek, evleneceğiniz kişi anlayışlıdır diye düşnüyorum konuşun anlaşın harcamalarınızı ona göre yapın. Bu durumda düğün falan yapmayın boş beleş yerlere para harcamayın. Evleneceğiniz kişi illede para harcama odaklı düğün altınlar vs. vs havada uçuşsun dersede ilişkinizi gözden geçirin.
Özetle hevesiniz ve arzunuz kırılmadan hedeflerinizin peşinden koşun gerekirse 1 sene gerekirse 3 sene. Motivasyon gider ama gene de çalışmaya devam etmeniz lazım. Umarım kısa zamanda toparlarsınız.