Bir iş için konuşuyorsun veya herhangi bilgi isteniyor veriyorsun o an ya hiç dönüş yapılmıyor ya da şu saat veya akşam üstü olumlu olumsuz dönerim ama yok.
Bizde kimseden para dilenmiyoruz herkes ekmeğini kazanmanın derdinde hocam dönüş yapmadınız olumlu mu olumsuz mu yine yok.
Kimse kimsenin kapısında dilenmiyor aldığı paranın karşılığını verip hizmet sunacak veya tam tersi.
Ya da ticaret yapıyorsun traderin karşılığını alabilmek için kırk takla atıyoruz. Olumsuz bir durum olsa o konuya gelip koşa koşa yazılıyor
Gerçekten iş yaptırıyorum param var kibrinde olanlar var ancak karşınıza saygı gösterdiğiniz kadar insansınız..
Foruma konu açılmış wp bırakılmış yaşıyorsun cevap yok. Milletle dalga mı geçiyorlar aktif değilse konuda belirt veya sıl numaranı millet zaman harcamak zorunda mı senin kibrinde, egona, isine gelmemişliğine
8 yıla giriyor forumdayim binde 1 donmemisimdir hakkı olarak. Örnek: konumda .com net domain arıyorum atıl domain ve sektörel olmamalı diyorsam adam bana sektörel org domain için birde 20 bin TL diye mesaj atmissa buna donmemisimdir ki bunlara bile dönüyorum çoğunda..
İş yaptıranların ne kadar yoğun olursa olsun iki satırla dönmesi zor değil yine diyorum kimse kapınıza dilenmek icin gelmiyor. Ticarette traderde önemli sen at ben dönerim deniliyorsa en az o ticaretin yapılması kadar o "ben dönerim" sözü de önemli