mba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılar diliyorum hocam, 15 günde nasıl marka kimliğinizi oturttunuz, bir de paket satış derken ne kastediyorsunuz? Yine takipçi satışı değil mi?
Çok teşekkürler hocam ❤ Tamamı ile kurumsal bir kimlik ortaya koyduk. Kurumsal yazışmalar, birim ayrımı, kurumsal ödeme yöntemleri, sipariş detaylandırması, mail ile bilgilendirme, anlık whatsapp hattı, saati saatine çalışma saatleri, detaylı açıklamalar ve hizmet bilgisi ve söylendiği gibi hizmet ve teslim şekli. İnsanlar böyle olunca güven duygusunu alıp sizleri yüksek güvenli kurumsal büyük firma olarak görmekte. 🥳 Evet hocam sosyal medya hizmet satışı fakat rekabet çok yüksek doğru kurşun atılması gereken zor bir sek

kral3563 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sitenin isminide yaz dostum ihtiyaç halinde bizde değerlendirelim baktım profilindede yok site ismi
Fiyatlar smm panellere göre 5 kat daha pahalı olduğu için satış amaçlı forumlardan kimse gelmeyecektir diye eklemedim. Ayrıca rekabetten dolayı gizli tutmaktayım hocam. Kimsenin markanın bana ait

vipsmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başarılarınız daim olsun
Çok teşekkür ederim hocam ❤ Hep birlikte umarım.

KumSaatiSessiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler.
Çok teşekkür ederim ❤

BrooKs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tebrikler backlink aldığınız oldumu hiç?
Çok teşekkür ederim ❤ Hayır backlink almadım bir süre kendiliğinden büyümesini reklamlarla desteklemek istedim. Marka ismi yarattıktan sonra benzer projelerle sistemi destekleyip 2-3 alt firma yaratıp toplu çalışma yaptırmayı düşünüyorum.