Ryzen 5 5600 - 6/12 3.5/4.44 CPU. Fazlasıyla şahane.
Gtx 1660S - Birçok işlem için kesinlikle işinizi görür. İsterseniz gaming kasın tüm gün, isterseniz 3D yapın.
32gb ram - Muhtemelen DDR4 3600 MHz olabilir. Fazlasıyla iş görür.
1tb nvme m2 ssd - SSD'in kaç saat çalıştığı ve modelinin ne olduğu önemli. Sağlığı iyi ise ve çalışma saati çok abartılı değilse, şahane.
Monster aryond a27 v1.2 240hz monitör - VA ve Full HD olduğu için, ofis döküman işleri için ideal değil. Oyun için iş görür.
Diğerleri kişisel tercihe girer

Eğer çok yüksek performans oyunlar kovalamıyorsanız, ideal.
Ben çok daha sağlam bir grafik işlemci arıyorum diyorsanız, PSU desteklediği sürece yükseltebilirsiniz. En kötü PSU değiştirsiniz.
Soğutma kısmına özen gösterin. PSU'yu tam kapasitede çalıştırmayın, ömrü kısalır her şeyin. En üst seviye gücün üzerine 30% minimum ekstra güç kullanabileceklerini kurgulayın. İhtiyacınız 600w ise, 800w PSU olmalı elinizde.
Kasa içi fan sayısını, ana kart üzerindeki pinlere ve uygunluklara bakarak çoğaltın. Maksimum fan, minimum RPM ile dönmeli. Bu şekilde daha çok yaşar.
HDD ısısı 20-35 arasında kalmalı. 20'ye yakın olması fanlara bakar. 1660 zaten çift fanlı ve çokta güzel bir yapıya sahip, oraya da bir fan bırakırsınız ilave olarak.

21000 TL'ye ne alınır bilmiyorum. Türkiye fiyatlarını bilmiyorum. Ama bu kasayı yurt dışında ikinci elde max. 10-15 bine toplarsınız. Bu gerçeklikle, 21k ya bu kadar + monitor gayet uygun teklif.