Herkese merhabalar,

Öncelikle konuyu açma amacım bir çok arkadaşa öncülük olması, bir fayda yaratmasıdır. Bunu söylemeden geçmek istemedim. Ayrıca bu sevincimi sizlerlerde paylaşmak istedim 🥳

Senelerdir (10 sene) sosyal medya işindeydim. Son 2-3 yıl içinde de neredeyse bırakmıştımda. Fakat 2024 aralık ile 2025 ağustos ayı içinde uzun süreli tecrübemi kullanarak bir yandan çalışırken bir yandan da yine bu işlere biraz bakayım diyip kısa sürede xxx.xxx tutarlarda aylık pos kazancımız mevcuttu. Fakat ağustos ayında sosyal medya platformlarının yaptığı güncellemeler sonrası ne yazı ki hizmetimiz çalışmadı ve bize ait olmayan hizmet olmadığından insanları yanıltıp hizmet bizim demek istemediğimden bu işi de bıraktım.

Yaklaşık 1 ay önce ise araba değişmek istediğimden ek kazanç yaratmam gerektiğini düşünüp bu sefer panel yerine paket satış işine girip daha emin adımlarla gitmemin daha doğru olduğu kanısına varıp bu işe girdim. Şu an diyorum ki iyiki böyle bir karar almışım.

15 günlük performansımıza baktığımızda google anahtar kelimelerde 1 ve 2. Sayfalara geldik ve doğal müşterilerimiz geliyor. Gelen müşteriler 1 kez alışveriş değil üst üste alışveriş yapmaya başladı. Gelen kişiler artık güven duygusunu tattığından yüksek paketler alıyor ve çevresine öneriyor. İnsanlar artık hizmetin teslim olacağını ve mağdur olmayacaklarını bildiği için işlem yavaşladığında sıkıntı etmiyorlar çünkü teslim edeceğimize eminler Artık marka kimliğimiz oluştu ve herkes çok memnun 🤗

Uzun lafın kısası, mutlu olacağınız şeyi yapın, yapsam ne olur yapabilir miyim düşüncesini boşverin ve deneyin olursa olur olmazsa aklınızda kalmamış olur. Her başarısızlık bir başarının aslında temelidir. Denemekten korkmayın!

Sektör hakkındaki sorularınızı ve diğer sorularınızı yanıtlamaktan mutluluk duyarım