Ben burada ürünün satış fiyatına bakıyorum ;
ürün 1K'ya gelmişse ben bunu 2500₺'den listelerim(pazaryerlerinde) kendi sitemde ise 2250₺ yapar üstüne her gönderdiğim kargonun içine (yasak mı bilmiyorum) ufak bir hediye + %25 indirim kodu koyar kendi e ticaret siteme yönlendiririm insanları.
bu sayede pazaryerlerinin komisyonlarını müşteriye yediririm ve sattığım ürünün kalitesinden müşterinin çevresini kendime bağlarım.
hafife almayın, siz şuan günde 10 kişiye pazaryerinden satış yapsanız ayda 300 yapar yılda = 3600 kişi! | bunun %5ini bu şekilde sitenize çekseniz = 180 kişi birdahaki alışverişinde pazaryeri değil sizi tercih edecek.
bir diğer varvasyon bu ürünü alan kişilerin numaraları var, kendiniz yada bir eleman alıp her ürün alanı aratıp memnunmusunuz yardımcı olabileceğimiz birşey var mı? gibisinden ilgilenirse şayet 2-3 yıl sonra markanın ciddi derecede önem gördüğünü gözlemleyebiliriz.
Daha düşünülürse onlarca strateji çıkacaktır ortaya yeterki düşünüp kendimizi geliştirelim.

Tabii davulun sesi uzaktan bana hoş geliyor olabilir işin içine girince değişecektir illahaki ama sonuç olarak her halükarda verdiğim ürüne güveniyorsam dişimi sıkar zamanla müşteri biriktiririm.