eraydmrblkk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynı problemler ben de vardı son 1 senedir sakal çıkmaya başladı askerden sonra ama yüzüm tam alışmadığı için sakal çıkan da bölgeler sivilcenlenme ilthap vs gerçekleşiyor sürekli sakalı yüzüm kabul etmiyor galiba kesince de tahriş oluyor bence akışına bırak
Sakuragi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biz kıllardan nasıl kurtuluruz diyoruz hocam siz sakal istiyorsunuz

Yaşınız genç ve saçlarda problem yoksa bile ensedeki saç köklerinizi dokunmayın. Yarın öbür gün üst veya ön kısımlarda seyrelme olduğunda ense köklerine ihtiyacınız olur.

1. Sakal ekimini görmedim. Saç ekimini yaptırdığım için işlem aynıysa büyük ihtimalle saç köklerini yerleştirmek için yüzlerinize delik açacaklardır. (10 yıl önce yaptım şimdiki sistemi bilmiyorum) Ben saçımı sıfır yaptığımda kafamda az da olsa belli oluyor. Sakal için ekim yapan birisinin sıfır halini görmek lazım.

2. Kan akışı olduğu için yüzünüze narkoz verilir. Enseden de kök alınacağı için biraz sancılı olabilir.

3. Ense kökler dökülmez bu yüzden ekimlerde ense alınır. Fakat ensede saç var diye orada tekrar saç çıkacağı anlamına gelmiyor. (Alınan kökler için diyorum. Enseyi komple alıp sakala kullanırsanız enseniz kel kalır )

Yani tavsiye olarak sakal da olmasa ara sıra traş olmaya bakın. Oradaki kökleri sürekli kestiğiniz için belki bir sonraki gür çıkabilir.
eraydmrblkk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır yani millet bir dünya ameliyata felan giriyor biz köselerde yüz şekli için tertemiz yüzümüz var sakal vs yıpranmamış çatlamamış fazla takma kafa biraz da piskolojik olsa gerek
Öncelikle mesajlarınız için çok teşekkür ederim.
Sonrasında bu durum mobing baskı ve çalıştığımız ortamdaki ve çalıştığımız iş gereği ufak duruyoruz. Ve rencide ediliyoruz yoksa bende bu sürece girmenin taraftarı değilim.