Konu ile alakalı Apple web sitesinden desteğe bağlanıp görüşme sağladınız mı belki çözüm sağlarlar size
Yarın 09-20 arasında
00800 448 829 873 numarsını ararsanız ve konuyu aktarırsanız yardımcı olurlar ama doğrulama isteyeceklerdir nasıl bir doğrulama talep ederler bilmiyorum. arenpi nin de dediği gibi eğer faturası var ise direk apple bayisini de ziyaret ederek destek talep edebilirisiniz.
fatura varsa hocam herşeyi çözüyorlar. faturayı bulup öle arayın.
Faturada olsa , her bilgide olsa apple destek dahi yardım etmiyor.
Geçenlerde kardeşime şirket bir uygulama yükletmiş , oda bu ekran kilidi şifresi ile buga girmiş bir türlü açamadı.
Apple destek hattı bu konuda bir şey yapmadı. Elimizde sadece fatura değil aynı aileden 3 kişinin iphone telefonu ve her şeyi olmasına rağmen yani telefonun bize ait olduğu %100 net. İcoloud kısmında ekran kilidini açabileceğin bir yerde yok.
Neyse ki şirketten uygulamayı kaldırıp , şifredeki bug düzeldi açıldı. Sonra sinirinden telefonu sattı gitti başka marka aldı.
İşin gerçeği bu çok saçma bir durum , hangi çağdayız insanlar unutabilir, telefon buga girebilir. Bunun bir sıfırlama yolu olması lazım. Bu durum beni korkutmadı değil.
Sonucu paylaşıyorum.
@kalitelihostorg;'un dediği gibi oldu. Apple destek bu konuda hiçbir şey yapamayacağını belirtti. Ekran şifresi hariç diğer tüm bilgiler ve belgeler elimizde olmasına rağmen içerisindeki verileri kurtarmamızın imkanı yok. Birçok apple bayisi ve apple telefon tamircileri ile görüştüm hepsi bunun mümkünatı olmadığını belirtti.
Güncelleme: kendim farklı bir çözüm yolu buldum sanırım. 3. parti programlar ile cihazı kurtarma modundayken sürümünü değiştirip daha sonrasında mac cihaz ile yeni sürüme güncellemesini yaptım. Bu sayede tekrar ekran kilidi ekranı geldi. Bunun öncesinde şifre girişi de yapamıyorduk. Sanırım tek bir parola deneme hakkımız var. İyice düşünüp öyle deneyeceğiz.