Selam herkese hayırlı işler dilerim.

Sanırım ilgili arkadaşlar yazıyı okumadan direk PM yoluyla mesaj gönderiyorlar veya buraya yazıyorlar bu nedenle düzeltme yapmak zorunda kaldım.

Her iki sitem de JOOMLA tabanlı trafiği yoğun olmayan sitelerdir.

Eğer bir teklifiniz varsa YILLIK bazda ve Türk lirası üzerinden yazınız ya da özel mesaj olarak gönderiniz.

şu linkten veya bu sayfadan inceleyin şeklinde lütfen mesaj göndermeyiniz Ben zaten r10 Sitesi üzerinden gördüğüm reklamlardan ve ilanlardan araştırma yapıyorum ama daha hızlı sonuç alabilmek için bu konuyu açmıştım, reklam yapmak için r10 sitesindeki konu linki veya kendi sitenizin linkini değil benim söylediğim şartlarda, VARSA en uygun (en ucuz) teklifinizi veriniz saygılarımla.

Mevcut 2 adet (JOOMLA tabanlı) aktif websitesi için hosting arayışım vardır.

Sitelerin her ikisinde de yoğun bir trafik akışı şu anda yoktur. Ortalama 10-15 GB alan yeterli olacaktır.

Şimdiye kadar genellikle reseller paketleriyle çalıştım, ayrı ayrı hosting alınca ne kadar zorluk olabileceğini bilmiyorum bu nedenle öncelikle tercihim reseller paketleridir. Bu bağlamda 2 websitesi barındırabileceğim bir hosting yada reseller arayışındayım.

Lütfen tekliflerinizi yıllık bazda ve Türk lirası üzerinden belirtiniz.

Site taşıma konusunda da yardım talebim olacaktır.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.