Bir projem var. Claude CLI ile opus 4.5 kullanarak çalışıyorum, mevcut yapıda bir player var: Side-to-client olarak çalışıyor, WASM (FFmpeg ve JSMpeg) kullanarak Canlı TV oynatıyor (MPEG1 transcoding ile). Şimdi, bu siteye tam bir IPTV player modülü eklemen gerekiyor. Ancak eklemek istediğim özellikler biraz karışık olduğu için agent bağlam kopması yaşıyor yada sürekli yapmak istediğim özellikleri bir türlü istedim gibi yaptıramıyorum, ya veri tabanı, ya playerda yada başka özelliklerde illaki bir sorun çıkıyor. Antigravity ile de denedim, diğer yapay zekalara da projemi anlatıp promt yazdırdım, projenin bir dosya ağacını da çıkartıp yaptım belki 7-8 kere denedim ama bir türlü istediğim hale getiremedim. Yapmak istediğim işin bir kaç sitede örneği var. Örnek siteleri de verdim hatta kullandıkları .js dosyalarını da verdim ancak istediğim gibi bir sonucu alamadım, bağlam kopmasın diye Faz 1, Faz 2 şeklinde de çalıştım yine de olmadı.
Ben bağlam kopmasından yada uzun olduğu için sorun olduğunu tahmin ediyorum, sizler büyük çaplı projelerde veya uzun satırlı kodlarda bu işi nasıl yapıyorsunuz? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Saygılarımla,