İnternet ve dolayısıyla instagram kadınları değiştirdi. Biz erkekler bu yönden şanssızız. İnstagramsız hayatı biliyoruz, instagram bir erkeği kolay kolay etkilemez ama kadınları baştan aşağı değiştirebilir. Görüyorsunuz sokak röportajında mikrofon uzatıyorlar, erkeğin maaşı 200bin olacak, evi olacak, arabası olacak, benim giyimime karışmayacak, dışarı çıkmama karışmayacak diyor. Sen ona ne vereceksin diye sorunca; evleniyorum ya daha ne istiyor diyorlar.
Bu çoğu kadına yerleşmiş bir düşünce artık. Erkekler birbirini etkileme konusunda yıkıcı etkilere sahip değilken, kadınlar arkadaşlarının bir sözüne yuva dağıtacak bir yapıya evrildiler.
Evrim milyonlarca yıldır işliyor ve bir şeyleri değiştiriyor. Bizim ülkemizde de kadınlar evrim geçirdi. Bunu instagram, tiktok, dizilerle başardılar.
Eşref tek dizisini izliyor, adam istediğini öldürüyor mafya babası, ama bir kadından fırça yiyor. Kadındaki güya güce bak

Gerçek hayatta bunu deneyen kadınlar oluyor, sonra merve için adalet, duygu için adalet diye gösteriler oluyor...
12 yıllık evli olan biri olarak bana da şimdi biri gelip sorsa bende evlenmeyin derim. Çünkü artık evlilikte çok fazla değişken var. Kadınlar güçlü kadın ayağına bekar kadınlar gibi takılmak istiyorlar.
Biri yazmış, "hem dindar, hem ateist canlıya kadın denir" diye. Mükemmel tespit.