bytwitter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
apple kapalı sistem ve güvenli olmasıyla çok ön plana çıkıyor bu doğru öyleydi yakın zamanda ingilterenin kararıyla artık ( arka kapı veri yedeklemesi ve bunu paylaşabileceğini bir kaç sene önce duydurdu ) yani apple nin gizlilik mahremiyeti kalmadı devlet istediğinde apple bunu veriyor daha önce FBİ kafa tutmuştu vermiyorum diye.

değerini piyasasını koruduğu da çok doğru.

andorid e gelecek olursak ucu çok açık android de güvenli ama çok hedef halinde neden mi hedef halinde çünkü insanların çoğu android kullanıyor. teklonojiyi seven yazılımları kendine uyarlamak isteyenler için android biçelmez kaftan. şahsi fikrim tasarım dilini piyasadaki değerini konu dışına bırakacak olursak samsung der geçerim benim gözümde 23 ultra ve üstü her samsung alınır katagorisinde 23 ultra ile ivme kazanıp güzel satışlar yapıp androidi kanıtladır zaten googlenin ve samsungun yıllardır iş birliği var yeni sürümü google den sonra ilk samsung veriyor. ayrıca samsungla snapdragon ile özel bir anlaşması var yani diğer örneğin senin telefonun işlemcisi snapdragon 8 gen 1 diyelim benimki de aynısı ama performans aynı değil %20 overlock edilmiş hız verilmiş özel iş birliği anlaşması ile samsung a veriliyor.
Teşekkür ederim,zaten Samsungcuydum artık kararım net
Tekraradan yardımın için teşekkür ediyorum