hocam çok güzel anlatmışsınız. uzun zamandır bende belki biliyorsunuzdur bununla alakalı güzel bir içerik paylaşmıştım. fakat sizden ricam Parazite SEO için şunuda videonuza eklemeniz;

Parazite SEO link ilemi yapılır evet ama en makbulü nedir? tabikide markalaşmak için karşılaştırmalı ve linksiz şekilde yapılmalı.

örneğin. Ai video maker anahtar kelimeniz olsun.

Parazite seo yaparken kendi web sitenizin tanıtımını linkedin quara veya medium gibi otorite sahibi sitelerde yaparsanız tanıtım yazısı olur bu. link çıkışları ile. google burada dur biraz diyor. bu değerli değil. ben bu siteyi zaten biliyorum diyor veya bilmiyorum ama bunun gibi çok varda diyebiliyor.

ama bahsettiğim platformlarda link çıkışı yapmadan anahtar kelimenize uygun şekilde rakip siteleri de işin içine katarak karşılaştırmalı bir içerik hazırlar ve içerisinde link çıkışı yapmazsanız bu işte parazit oluyor. örneğin.

başlık : Capcut da yarım saatte yapamadığımı short videoyu {senin markan} da 5 dakikada hazırladım.

burayı değerlendirdiğimiz de zaten sizin siteniz ile ilgili bir marka araması olmayacağı için biz gücü capcut dan alacağız. ondan sonra link çıkışı olmadan dire url ve anahtar kelimeleri geçirdiğimizde
tam bir parazit seo olacak ve ayrıca google amcamıza marka sinyali göndermiş olacağız.
eğerki bir videonuz var ise,

youtube da örneğin ona sitenizin linki verip parazite seo yaptığınız yerde youtube videonuza link verirseniz tadından da yenmez.

emeğinize saygım var. sadece kafa karışıklığını ve tekniğin kısa ve öz açıklamasını kendi çapımda yapmak istedim başarılar hocam.