Ne hizmeti alıyorsunuz profilinizden kontrol etmedim ama bazı işler için gün vermek doğru değil malesef.
Kurumsal firmalara yaptığım php paneller mesela max 1 haftaya kurarız diyorum garanti tarih veriyorum 2-3.gün bitirmiş oluyorum.
ama ben ona 3 gün dersem yetişmese mahcup olacağım.
ha 3 gün de 7/24 çalışmıyoruz tabi günde müsait oldukca 3-5 saat girip hallediyorum 3 değil 4 gün olsun 5 gün olsun 1 haftaya kadar veririm diyip 4-5.günde erkenden veriyorum.
Arada çıkabilecek problemleri, aşılamayacak sorunları da değerlendirmek lazım ona göre esnek tutmak lazım
1-2 gün gecikme olabilir, insanlar market değil ki hazır ürünü alıp satsın genelde kişiye özel hizmetler olduğu için gecikmeler olabilir tam saatinde sallıyorum yazılım , tasarım bitecek diye bir şey olamaz. İş yapılsın da ufak gecikmeler önemli değil fakat bazı insanlar her işe yaparız ederiz diyerek detayları öğrenmeden etmeden ücreti alıyor sonra oyala oyala 1 ay sonra geri at yapıyor. Ben önden ücret almadan iş yapmıyorum iş bitiminde dilenci gibi para dileniyoruz atan eden yok ben de bundan şikayetçiyim

.
Kimse problem olmaz demiyor ama ona göre gün verilecek. Bu kadar basit. 10 günlük işe 5 gün dersen geri kalan günlerde ise şu oldu , bu oldu , hasta oldum , akrabam öldü vs denildiği zaman sıkıntı burada başlıyor. Ölüm, hastalık bunlar tabiki olabilir ancak bunu yalan olarak söyleyenler hemen anlaşılıyor zaten. O yüzden çalıştığım birinde bu sorunları yaşıyorsam hemen başka bir freelancer arkadaş bakıyorum. Genelde işlerim düzenli alım gerektirdiği için bir seferlik iş değiller.