Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim kuzenim dayımın oğlu hayatında kumar bitcoin vb bilmezdi.
motoru vardı en iyisi fiyatını tam bilmiyorum onu sattı parasını bitcoine yatırdı yada bu söylediğinize.

Fazla süre geçmedi battı parası gitti çöp oldu psikoleji dağıldı kafayı kırdı yeni yeni toparlanıyor üzerinden 10 yıl geçti.
Bunların garantisi yok imkansız böyle tiyolar vb insanlara tuzağa çekiyor bunlar kumar bunlar güzel iyi birşey değil.
Şükür geçiniyoruz zorda olsa ama üç kuruş kazanıyorum kazancımı böyle sistemlere yatırıp az kazancımı çöp etmem inşallah.
şimdi şöyle birşey var. hiçbir insan bilmediği bir sektöre elindeki eşyayı satıp girmez. mesela arsa alım-satım işinden anlamıyorsa bir insan birinden duyup "şurda güzel bir arsa varmış hemen al" lafıyla gidip motoru satıp arsa almaz. ama bitcoine yatırıyor. bunun sebebi aç gözlülükten ve hızlı para kazanma hevesinden başka birşey değil. böyle olan herkes her noktada kayıp yaşar. bunun bitcoinle alakası yok, her durumda geçerli bir kural. bir işe girmeden önce önce o işin inceliklerini öğrenmeniz lazım. bu söylediklerim arkadaşınıza veya size özel birşey değil, örneğiniz genel bir örnek ve benim dediklerim de genel yani şahsi algılamayın.