muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon içeriği nasıl girdin hocam
Balinacan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yeni siteyse bir zaman sonra tarama bütçesi filtresine girip indexlerinin cogu silinir.
Omurcn53 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu iş bizim işimiz
WxTimer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende link alabilir miyim merak ettim
SEOgrowth adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam hangi birine backlink alacaksınız
yekmekci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay be, bende çok merak ettim hocam. Özelden link atma imkanın varsa memnun olurum.
Daha yeni başladık abi
muskmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönder gelsin hocam
Oradan_Buradan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam emin olamadığım için tekrar tekrar okudum. 65 milyon sayfa normal geldi de o 85 bin biraz sallama olmuş gibi.

Gerçi o 85bin de doğruysa eğer sen galaksiler arası gezintiye çıkmışsın haberin yok. Ben günde 2 yazı atsam kendimi Alemin Kralı ilan ediyorum.

Bence yaptırmalısın hocam. Yazı başına 1 link işi versen Türkiye'nin 3 te 2 sine iş verirsin. İşssizlik biter ekonomi canlanır. Yılın girişimcisi ödülünü alırsın yeminle.
anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sallıyor hocam 65 milyon sence olabilir mi

şura daha inandırıcı: "Spam Değil Normal İçerik "
Verdiğiniz hizmeti belirtin, istediğiniz kadar anahtar kelime belirtin 96 saat içerisinde size de yapalım hocam
https://www.r10.net/script-satisi/46...met-verin.html
anilguler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaç index var hocam?

il + ilçe + mahalle yapsanız 55k civarı olur.... Cadde ve sokağa kadar indiniz mi naptınız
Oradan_Buradan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yani doğru söylemişim. Sen galaksiler arası dolaşan yer imleyicisin.

Yanlız merak ettiğim 65 milyon 85 bin adet yazı için ciddi anlamda baclink yaptırtacaksan eğer demek ki yapılan işlemler amacına ulaşmamış olarak anlıyorum.

Dünyada 3 milyar web sitesi var. Bunların arasında bu kadar yazı ile kendine yer edinemedin de backlink derdine mi düştünüz.

Yeminle şuan siteme baktım 873 tane yayınlanan yazı var. Ben ne yapayım derdine düştüm.

Ne güzel senden önce siteye 2 tane yazı atınca kendimi Kanuni Sultan Süleyman gibi görüyordum. Abartı olmasın yolda yüyürken alın bunu kellesini, buna vurun kırbacı bir tık ilerisi Yolda bağırıyordum Hürrem yoldayım geliyorum Suyu ısıt akşama çay içelim diye.

Atalarımız boşuna dememiş Deveden büyük Fil var diye..
PhiL0sQph3R adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 m içerik mi
Jonezz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon sayfa Türkiye için çok yüksek, Google hepsini aynı anda değerlendirmez ve seçerek indexler. Şu aşamada agresif backlink yaptırmanı önermem, yanlış linkler siteyi kolayca filtreye sokar. Önce indexlenen ve trafik alan sayfalara bak, her şey oturduktan sonra az ve kaliteli backlink mantıklı olur.
W312 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marka - il - ilçe - mahalle için 65 milyon farklı kombinasyon normal arkadaşlar veri olduktan sonra basit bir komut dosyası ile site haritası dosyaları rahatlıkla oluşturulabilir
AdsenseAccount adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65m icerik bir anda indexlenme alirsa bunun yuzde 95i bir sure sonra sayfalari spama aldirir suanlik belli sure sizi idare eder sonrasi spam olucaktir hocam taramalar basladiginda
pusilli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
65 milyon
İbrahimH adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
PM link atar mısınız?
Merak ettimde.
Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siteyi çok merak ettim doğrusu
Slash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
29 m de bende var ama harita degil doğrudan içerik
Kubrick adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O kadar içerik az değil mi 😄 şaka bir yana sitenizi bana da atar mısınız?

Sorunuza da cevap vereyim. Backlink, bir websitesi kurulduğu ilk günden itibaren alınır. Çünkü backlink bir websitesinin referansını, otoritesini belirleyen ana etkendir. Google'da ya hit ya da backlink ile rekabetli kelimelerde daha üst sıralarda yer alırsınız. (Dikkat rekabetli kelimenin altını çiziyorum. Rekabeti olmayan bir kelimede başlık atsan bile ilk sayfaya gelirsin ama rekabetli kelimelerde özellikle yüksek rekabette backlink şart.)

Sitenizi özelden yazar mısınız bu kadar içerik gerçekten çok merak ettim
dilenci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam index aldırmış be. Helal olsun. 29 yazım var index almıyor 3 aydır

Merhabalar dün gece akşam saat 7 gibi siteyi yayına verdi arkadaşım ve 15 dakikada 3 index almıştı Sabah uyandım şimdi çok sayıda fazla indeks almış 24 saati tamamlamadı bile ve şunu söylemem gerekirse sitenin 65 milyon sayfası var yavaş gibi düşünebilirsiniz sitemiz çok hızlı full HD olarak resimleri mevcut site çok güzel kaliteli bir site fakat büyük iş yapan arkadaşlar büyük oynamak zorunda hosting'in Her şeyin kaliteli olmak zorunda ben gidip 150-200 liralık kostik almadım en yüksek değerlere sahip hostinglerde barındırıyorum bazı arkadaşlar bunun hiçbir farkı olmayacağını belirtir Ama ben her zaman en iyisini de barındırıyorum aramızda bazı güvenilir arkadaşlarım var Onlara Tabii ki link paylaşırım ama bazı kişilere paylaşmam çünkü kötü niyetli işlem yapabilirler hepinize teşekkür ediyorum