son model termostatlı sistemde 6.5k geldi nasıl 905 TL ya

kapalı olsa 905 TL gelir, ev 15m2 falan değil değil mi
Oda termostatı benim faturayı düşürmüyor hocam

Son model kaliteli bir cihazım vardı söktürdüm hatta. İnanılmaz yüksek fatura geliyor. Hele bir de bağlantısı koparsa wifi ile veryansın ediyor
Şimdi size izah edeyim. Öncelikle oda termostati kullanabilmeniz için kesinlikle dış cephe izolasyonu olmak zorunda, eğer yoksa zaten kullanmayın ve kesinlikle evi her gün havalandırın çünkü ısı oksijeni gördüğü yerde daha iyi dağılır. Şöyle düşünün ateş yakmak için olmazsa olmaz şey nedir "Oksijen", haliyle daha iyi ısınabilmek içinde evi iyi havalandırmak gerekiyor. Ayrıca mümkün mertebe kablosuz oda termostatı alın; çünkü kablolu oda termostatlari duvara monte edildiği için duvarın soğukluğu ile etkilenerek doğru oda sıcaklık ölçümü yapamıyor haliyle kombi daha çok çalışıyor. Kablosuz oda termostatları bu hususta kurtarıcı oluyor, 2-3 deneme de sizin için en iyi ölçümü yapacak doğru noktayı buluyorsunuz. Kimisi yan odaya koyuyor, kimisi mutfağa koyuyor ben ise salonda tv nin altına koydum. Doğru noktayı en iyi herzaman peteklerden uzak olan yerde bulursunuz. Bu nedenle doğru noktayı bulmak çokta zor olmuyor.
Bu arada evim 75 m2 2+1 mütevazi bir hane.
İyi Forumlar dilerim