Sizin aracılığınız ile cevap veriyor galiba faturada sorun olacağını düşünmediğini geçeceğini söyledi sonrasında olmayınca +1 k daha isteyip tekrae başka bir fatuea yapacağını söyledi.Havaya para dağıtmıyorum faturayı geçmesi için istedim ve para ödedim iadeninde yarsını istedim onu dahi yapmadı herhangi bir şekilde iş yapılacak bir firma değil herşey ss le sabit
hocam kendisi ile görüştüm sizlere daha öncesinde fatura ilettiğini sonrasında ondan tekrar fatura istemişsiniz kendisinden bir belge talebiniz olmamış sadece o belgeden istemişsiniz ve silere 2.000 TL ücret talep etmiş ve iletmiş wise onayı için kullanacağınızı söylemiş ama herhangi bir garanti vermemiş
faturayı wise reddetmesi üzerine nasıl onay yaparız demişsiniz banka belgesini resmi bir şekilde çıkartacağını sizlerden zaten ödeme yaptınız diye ekstra 1.000 TL daha ücret talep etmiş sizler ücret değil resmi belge çıkaracağı için tc istemesinden dolayı geri çekilmişsiniz onayı kendiniz halledince kendisinden iade istemişsiniz oda bunun olmayacağını dile getirmiş sizlere belgeyi oluşturmuş ve teslim etmiş burda sizler hizmetinizi almışsınız belgenin kesin onaylayacağını beyan etmemiş veya belgenin türünü vs de seçmemiş daha önce işleminiz için firmasından kestiği faturadan istemişsiniz
sizlerden hesap alalım sonra işimizi görmesin iade isteyelim ne kadar doğru aldığınız hizmetin hakkını vermemişsiniz hocam burada kendisini açıklayamıyor diye bu şekilde üstüne gelmeniz baltalamanız hoş değil