Coşkun hocam sen böyle maaaıııııış vermeye devam edersen piyasayı bozacan.
Benim gibi yap
Sabah Kahvaltısı için
Bim den Berk Demlik poşet çay 48 li 4 kişi için 1 poşet fazla abartma ( Kullandıklarını da atma 4 günde 1 kullanılmış olan 4 poşet çayı yeniden kullanabilirsin. Ayda bu şekilde 6 tane arttırırsın.
A101 den 4,75 tl olan çubuk kraker 2 kişiye 1 poşet yeter.
Öğlen yemeği
Dükkanın karşısındaki manavdan çıkma domates, biber ve kuru soğan yan komşudan piknik tüpünü istersin diğer komşudan yağ, Tuz , Pul biber Öğlenleri daya menemeni bol yağlı
Baktı çok zorluyorlar bir simitçi ile anlaş dünden kalan simitleri yarı fiyatına alıp menemen pişerken buharıyla yumuşattıktan sonra bir tabağa doğrayıp koy göze tok gözüksün. Böyle yapmazsan bu moderatörler adam başı 1 simit mimit kapıp yemeye başlarlar ardı arkası kesilmez. Doğramakta fayda var.
Akşam yemeği hak getire onuda sen düşünürsen sen onların patronumusun yoksa ağalarımı belli olmaz. Duruşun net olsun.
Kahrolsun ağalık veya seni kötüleyn yazılara aldırma onlar senin madalyan
Son olarak sakın ha BTÇM (Boğaz Tokluğuna Çalışan Moderatörler) çalışanların önerilerini dikkate alma. Bir kere önerilerini dinlersen mazallah ramazanda kumanya paketi filan isterler.
Yazarken elim titredi bir patron olarak. Sanki işçi değil babamın oğlu.
Hocam allah sizden korusun çalışanları