Bu olaydan sonra hiçbir firma daha tercihim değildir eski yedeğim üzerinden yaptığım güncellemeyi localhostta tekrar güncel haline döndürdüm sabaha karşı düzelmeyeceğini ön gördüğüm için geçici olarak başka bir sunucuya taşıyıp tekrar yayına alacağım kesinti olmayacak şekilde kendime ait bir sunucu odası ayarlayıp oraya geçeceğim, bir daha sorun yaşanmaması üzerine bu sorunu kökünden kendim hallediyorum fikrinizi paylaşıp destek olduğunuz için teşekkür ederim.
Hocam, bana kalırsa bu süreçte biraz anlık sinirle karar verilmiş olabilir. Tabii bu tamamen benim kişisel düşüncem. Kendi sunucu odanızı kurmak elbette bir tercih; ancak orada da elektrik, internet gibi dışa bağlı faktörler yine olacaktır. Bu tür durumlarda da ilgili kurumlarla muhatap olmak gerekecek.
Şunu da eklemek isterim ki, bugüne kadar forum içi ve forum dışı birçok hosting firmasıyla çalıştım. Neredeyse hepsinde, nadir de olsa saatlik kesintiler yaşanabiliyor. Önemli olan bu tür durumlarda firmanın geri dönüşü ve sorunu çözme süreci.
Bu olayda firma konuya dönüş yapmış ve problemi nispeten hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmuş gibi görünüyor. Bu yüzden yaşanan aksaklığın tek seferlik bir durum olabileceğini de göz önünde bulundurmak gerektiğini düşünüyorum.