Bunlar ava çıkmış olabilirler dikkatli olmak lazım Kargo firmasından resmi teslim ayrıntısını yazılı al. Dolap müşteri hizmetlerine takip numarası + durumu detaylı gönder. Kargo ya şube de bekliyor yada aldılar
100 tl civarında ucuz bir ürün ben. ilk iş zaten dolap müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım sistemde teslim edildi göründüğü için bir şey yapamıyorlar.
Benim aldığım 1 ürün paketi yırtık geldi içinde ürün yoktu , alırken video çektiğim için parasını iade aldım. Başka bir kargoda kargocu aşağı sokakta farklı bir apartmana bırakmış kargomu , bizim adrese getirdi oradaki oturanlar o sayede aldım kargocularda sıkıntı var.
aynen kapıya bırakıp teslim edildi diye onay atıyorlar kapıdan çalınabilir kaybolabilir bu nasıl iş yapmaktır.
sorunluluk arkadasının adresini giren şahıs ile arkadasındandır sizi ilgilendirmez hocam sen parana bak kargo firmasıda iade almamış bu arada iade edilirse ürünü görmeden asla ücreti iade etmeyin
ben ürünün ücretini aldım bankama çektim zararda olan ben değilim ürün gelmesede benlik bir problem olmayacak ben müşteri mağdur olmasın diye çabaladım ama sonuç kargo iade yapılmamış.
ucuz bir üründü 100 tl civarında