Ultigvn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
CİMER den şikayet edin
kdvmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde babaannemi aramışlardı yüksek ihtimal hiç bir şey kopartamazsınız bir an önce borcunuzu ödeyin kurtulun. her yerden arıyorlar hayatınız zindan oluyor
okyanus1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suç duyurusunda bulunun Tacizden Kvkk kuralları gereğide musallat olun yakasını bırakmayın 😂
ReTRoBoT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
avukat bu işin bütün kanun açıklarını biliyodur , muhtemelen size bir nevi baskı oluşturmaya çalışmış ama böyle başladıysa icraya kadar gider gibi bu iş . mahkemeye verseniz bile diyeceği şey kendisine ulaşamadım ulaşamayınca ben de akrabalarını arayıp kendisi hakkında bilgi edinmek istedim diyecektir .
Pos3idon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bilgilerimi nasıl ulaştı beni nasıl arayabilir diye değil ne koparabilirim diye düşünüyorsan o avukat seni daha çok arar
phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen de onun akrabalarını arayabilir yahut ilgili baroya dilekçeyle şikayet edebilirsin.
Altnberkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öncellikle avukat gerçek avukatmı ona emin olun bence
bicerdover adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam banka avukatlarından arayanlar oyle bişey yapmıyor ama hgs ve kopru cezalarına bakan avukatlardan arkadaslarimin ailesini arayan çok olmuş. sizinkisi bankaysa borcunuz bile silinebilir ama devlete ya da bu özelleştirilmiş iişletmelere ait borç ise bilemiyorum
UzmanTescil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kopartma kelimesi çok hoş değil ama maalesef bu sıra fazla şımarık davranan kurumlar var öyleki yasaları bile hiçe sayıyorlar yaptırım alabilirler ceza alırlar şikayetçi olun ki bu saçmalıklar azalsın
Arkadaşlar borcu bankadan çok ucuza alıyorlar sizden faiziyle neredeyse on katı fiyat istiyorlar
Bir de üstüne tutup ailenizi arıyorlar akrabalarınız arıyorlar sizin borcunuz sizi alakadar eder Ali’ye veliyi akrabanızı alakadar etmiyor
Şimdi öğrendim avukat bir arkadaşla konuştum
Arandığına dair ekran görüntüsü sürenin ve telefon numarasını alırsan en az 200.000 TL tazminat öder sana ve çok kısa süre içerisinde sonuçlanır dava dedi ilgili baroya da şikayet edersen avukatlık olarak da ceza yiyebiliyor dedi hani bu avukatlığını da etkiliyor dedi