meyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ucuz işçiliklerin eseri bunlar, işi bilmeden sağdan soldan toplamaya çalışıp piyasanın çok altına teklif verenlerin yaptığı işçilikler, malum teknolojinin gücüyle her şeyi yapabileceğini sanan 15 gün sürecek işe 5 gün süre verenlerin saçmalıkları. E forumda biraz bunu istiyor müşteriye teklif veriyorsun çok yüksek diyo. Aynı işe başkası yarı fiyatından daha ucuz teklif vermiş. Bunu görünce çıldırıyorum. E sonra işi bilen gerçekten yapanlarda fiyat kırıyor ama aldığı para yaptığı işe karşılık gelemeyeceğini fark ettiğinde işi sallamaya başlıyor. Yani hep en başa ucuz işçiliğe dönüyor. Sizin için söylemiyorum bunları yanlış anlaşılmasın. İlgili konu görünce yazmak istedim. Konu açmış adam ör; Logo istiyorum çok kaliteli ama ucuz olması lazım = Lan bu nasıl bir tezat Ben veriyorum 2.000₺ teklif alt limitte bile 750₺ olan işe gidiyor 500e anlaşıyorlar sonra günlerce revize iş bitmedi diyorlar.

Ocağın yarısı bitti hala alt limit kuralları güncellenecek mesela?

Neyse forum da iş arayanlarda iş verenlerde iyice ortamı çöplüğe çevirmeye başladı eskiden gerçekten kaliteli işler çıkardı şimdi ucuz işler çıkmaya çalışıyor çıkamıyor bile

Hocam tekrar söylüyorum sizden bağımsız içimi dökmüş oldum buraya hakkınızı helal edin

Sizi gayet iyi anlıyorum. Fakat bu tarz ticaretlerde hem ticaret puanına dikkat ediyorum hocam hem de pazarlık yapmıyorum. Yine de zararda çıkan ben oluyorum.

Kesinlikle, Hindistanlaşmaya doğru gidiyoruz.