Merhabalar, öncelikle, son zamanlarda hepinizin de malumu olduğu üzere artan bağımlılıkların ve yıkılan yuvaların haddi hesabı yok. Kendi çevremizde bile bu durumlara maalesef aşina oluyoruz; insanlar adeta ellerimizden kayıp gidiyor.
Aslında hepimizin elinden gelen bir şey var: en azından yakın çevremize, elimizden geldiğince yardım etmeye çalışmak gerekiyor. Maalesef, genelde insanlar maalesef her şey olup bittikten sonra haber veriyor ve iş işten geçmiş oluyor.
Bu konuyu erken teşhis gibi düşünelim.

Kent Üniversitesi 4. sınıf, son dönem psikoloji öğrencisiyim. Normalde bitirme dersi dâhil tüm derslerimi verdim; fakat alttan birkaç dersim var. İnşallah önümüzdeki dönemde diplomamı almış olacağım.
Bağımlılıklar alanına olan özel ilgimden dolayı ve son zamanlarda gerçekten artan kumar, alkol, uyuşturucu, ***** gibi bağımlılıklar hakkında; makaleler, kitaplar ve çeşitli çalışmaları yakından müşahade etmiş bulunmaktayım. Bunun yanında, şahsi tecrübelerim ve bu sistemlerin nasıl çalıştığına dair oldukça fazla araştırmalarım oldu.
Sonuç olarak yardımcı olabileceğimi düşündüğüm için bu konuyu açmış bulunmaktayım. Tamamen ücretsiz bir şekilde, birebir olarak WhatsApp üzerinden 30–40 dakika süren sesli görüşmelerle destek vermek istiyorum veya mesajda olabilir nasıl tercih ederseniz. Eğer siz de faydalanmak isterseniz bana DM atabilirsiniz. Burada 1 kişiye bile faydalı olmak beni gerçekten mutlu bir insan yapar.