Çok teşekkür ederim
Gerek tasarım olarak gerek işlev olarak başarılı bir sistem. Emeğinize sağlık, teşekkür ederim.
Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim hocam, hibrit bir bot yapmaya çalıştık. Tüm özellikler sürekli yenilenerek ve güncellenerek daha da iyileştirilecek sürekli. AI Influencer bölümü de harika oldu, kendi ai yüzlerinizi sabitleyip sürekli o yüzler üzerinden ilerleyip birde ona özel videolar da üretebiliyorsunuz. Ve sistemi ömür boyu olarak satın alıp gelecek tüm güncellemelere de sahip olacak şekilde sadece kendi apilerinizi girerek kullanabiliyorsunuz. Daha nolsun ki
@fattih; site çok güzel olmuş hocam. Özellikle video kısmı harika . Zaten genellikle youtube short veya direk video şeklinde paylaşımlar yapıyorum. O anlamda işime yarayacak bir platforma benziyor . Zaten sizin siteniz olmasıda ayrıca güzellik. Son 6-7 aydır sizi takip ediyorum ve yaptıklarınız muhteşem . Sitede muhteşem daha ne olsun. Görsel denemedim onları da deneyeceğim hayırlısıyla çok memnun kalırsam kredide yüklemeyi düşünüyorum.
Tabii ki hocam, her zaman buralardayız.
+++ Yorumumuz bulunsun inceleme yapılacaktır +++